Glazen flessen en potten

Voedingsmiddelen verpakken in glas is praktisch, én aantrekkelijk voor de consument en het milieu. Glas geeft geen smaak af aan etenswaar en laat helderzien wat je koopt.

Recycling van glas via een statiegeldsysteem maakt het aandeel hergebruik hoog – en dat spaart veel energie en grondstoffen uit. In 2010 bracht elke inwoner van Nederland 21 kilogram glas naar de glasbak. Daarnaast ging er 10 kilogram glas in de vuilniszak.Snoeppotten

Recycling van glas spaart vijftien procent energie uit, ten opzichte van de productie van nieuw glas. Het hervullen van glazen flessen, wat bijvoorbeeld wordt gedaan bij bier, is niet zonder energiekosten, maar de besparing kan oplopen tot bijna negentig procent, in vergelijking met éénmalig gebruik.

 

De webshop met verpakkingsglasVoor al uw verpakkingsglas kunt u terecht bij Glazen flessen en potten.nl de webshop voor uw flessen en potten .

Gespecialiseerd in glasverpakkingen:

Glazen potten, flessen verpakking, parfumflacons, platte flessen, flessen, flessen voor farmacie, drankflessen, flessen voor de chemische industrie, flessen voor voeding, flessen voor hygiëne en cosmetische producten, weckflessen, gekleurde flessen, gekleurde potten, vierkante flessen, ronde flessen etc.